GodsHuisBanner2Welkom in Gods huis is het jaarthema voor het seizoen 2021 - 2022. Op startzondag zijn we het seizoen begonnen met als thema 'Welkom terug'. We hoopten na verschillende lockdowns het gemeente-zijn weer te kunnen oppakken. Het pakte anders uit.

De komende drie weken (van 16 januari t/m 5 februari) gaan we ondanks de lockdown verder met het jaarthema. Op de zondagen is er een themadienst en daarna kun je thuis met het thema aan de slag. Hiervoor is een jaarthemaboekje gemaakt. Dat je hier kunt inzien/downloaden. Veel zegen bij gebruik van het boekje!

Het Jaarthema van ’21/’22 ‘Welkom in Gods huis’ gaat over het Koninkrijk van God dat overal door breekt waar Jezus’ voorbeeld 

wordt gevolgd. Dat gebeurt niet alleen in je kerk maar vooral en juist ook thuis, op school en op je werk. In het contact met anderen komt tot uiting waar je voor staat en kun je de handen en voeten van Jezus zijn. Hij leeft in jou. In zekere zin zíjn we Gods huis. Elke dag nodigt Hij je uit om met jouw gaven te wandelen in zijn licht.

Welkom in Gods huis.