Wisselende data op zondagmiddag 16:45 uurDe Oranje zaal in de kerkkinderen uit groepen 4-8

We hebben gave dingen voor jullie op het programma!

Dit zijn de data voor 2018/2019:

  • 7 oktober 2018
  • 11 november 2018
  • 9 december 2018
  • 13 januari 2019
  • 3 februari 2019
  • 3 maart 2019
  • 7 april 2019
  • 19 mei 2019

WIJ HEBBEN ER ZIN IN! Tot gauw !

WAT ?

Je hebt er vast van gehoord of je bent er al geweest: bij de Light Factory Junior. Voor wie het nog niet weet een korte uitleg: 1 x per maand organiseren wij een aantal workshops voor jou! We starten gezamenlijk met alle kinderen uit groep 4 tot en met 8. Daarna gaan we in kleine groepen uiteen voor een uitdagende workshop. Wat dacht je van een workshop koken & bakken? Of ben jij goed in schilderen? Of is drama helemaal jouw ding? Wij zorgen ervoor dat er elke maand iets anders is. Wat jij moet doen is zorgen dat je er bent! En het wordt natuurlijk nog leuker als je een vriendje of vriendinnetje meeneemt.


WAAR ?
We starten elke Light Factory Junior om 16:45 uur in de Oranje zaal. Daar beginnen we met een inleiding. Daarna gaan we de workshops in. Het programma duurt tot 18.15 uur. Ouders kunnen beneden in de hal wachten op hun kind, ook als de kerk eerder is afgelopen.

Praktische en aanvullende informatie voor de ouders.

Hoe werkt de Light Factory Junior?
Elke maand worden er vier workshops aangeboden door iemand uit de gemeente. Die workshops worden vier keer gegeven. Zo kan elk kind de meeste workshops volgen. Soms worden bij workshops  thema’s uitgewerkt waarbij verbanden gelegd worden met het geloof of met verhalen uit de Bijbel. Andere workshops zijn vooral gericht op het samen (creatief) bezig zijn.

Het idee van de Light Factory Junior is dat er zowel ruimte is voor zingen en bidden met een grote groep kinderen als voor het opbouwen en versterken van relaties in de kleine groepen.

Begeleiding
Uw kind wordt ingedeeld in een klein groepje waaraan een teamcaptain is verbonden. Hij of zij is aanspreekpunt en contactpersoon voor uw kind. De ouders ontvangen de contactgegevens van de betreffende teamcaptain.

De teamcaptains worden op hun beurt begeleid door Sijgje van't Hul (038-3333617)en Rianne Fiks (038-3324002).  Mochten zich onverhoopt problemen voordoen of heeft u vragen waarmee u niet bij de teamcaptain terecht kunt, neem dan gerust contact op.

lightfactory-junior@ngkkampen.nl

Kosten
De club kost 10 euro per jaar. Elk volgend kind uit het gezin betaalt 2,50 euro minder. Dus heeft u één kind op club dan betaalt u 10 euro, heeft u twee kinderen op de club dan betaalt u 17,50 (10,00 plus 7,50 euro) enzovoort. Wilt u het geld op de eerste clubavond aan uw kind meegeven? Wij kunnen dan onze inkopen doen voor de volgende workshops! Wanneer u de contributie echt niet kunt betalen kunt u dit aangeven, dan zoeken we naar een passende oplossing. 

Wij verheugen ons op een mooi seizoen!

Sijgje van 't Hul & Rianne Fiks

Terug naar overzicht

Meer activiteiten